fbpx

showroom

Wij zijn gespecialiseerd in hoog rendement houtkachels, pelletkachels, gashaarden, elektrische haarden en bio-ethanol. Wij zijn gevestigd in het gezellige dorp Veldhoven. In onze sfeervolle showroom kunt u ons assortiment bezichtigen terwijl we onder het genot van een lekker kopje koffie u ook een juist advies uit kunnen brengen.

 

Plofdesign is dealer van Laui Lounge. Scroll een stukje naar beneden, daar zie je de gehele collectie. Natuurlijk zijn deze “te” leuke lounge producten te bewonderen in onze showroom! Ook geven wij advies aan huis. Wij bepalen samen met u, aan de hand van onze kleurenstalen, welke stijl het beste past in uw interieur / exterieur.

Een inspirerende werkplek is heel belangrijk. Ik heb het geluk dat ik mijn werkzaamheden mag verrichten vanuit de geweldige showroom van Brabant Kachels. Kom gerust eens langs, je bent verzekerd van een warm welkom!

Plof Design

Grafisch ontwerp | Interieurfolie | Fotobehang | Signing | Drukwerk | Dealer Laui Lounge

Benieuwd naar mijn overige creatieve kennis? Mail of bel me gerust. Of neem een kijkje op mijn vernieuwde site www.plofdesign.nl

Groetjes Miranda  

Loft Collection

Onze LOFT in- / outdoor collectie heeft een stoere en industriële uitstraling. De collectie bestaat uit vier vegan lederen kleuren. Deze collectie brengt het loft-gevoel in uw woning. Vegan leer vormt een spannend contrast met andere materialen. De LOFT collectie past daarom in elk interieur en is ook erg leuk te combineren met een van onze andere collecties. Deze collectie kan ook het hele jaar door buiten staan.

Velvet Collection

Onze VELVET indoor collectie brengt kleur en zachtheid in uw interieur. Deze collectie bestaat uit de vijf prachtige kleuren: Blush, Indigo, Dark Grey, Moss & Gold. De combinatie van het glanzende en gewolkte aspect dat de stof heeft, geeft een rijke uitstraling. Deze collectie is alleen geschikt voor binnen.

Boho Collection

Onze BOHO outdoor collectie brengt Ibiza naar u thuis. De collectie bestaat uit drie natuurlijke tinten: White, Beige & Taupe. Met deze Ton-Sur-Ton collectie voelt je ruimte direct rustig en ontspannen aan. Voor een meer uitgesproken Bohemian stijl is deze collectie uitermate geschikt om te combineren met onze COLOUR outdoor collectie. Deze collectie kan het hele jaar door buiten blijven staan.

Colour Collection

Onze kleurrijke COLOUR outdoor collectie geeft een vrolijke touch aan uw exterieur. Deze collectie bestaat uit 4 frisse kleuren: Yellow, Light Orange, Spring Green & Blue Jeans. In combinatie met onze BOHO collectie kunt u een uitgesproken Bohemian style creëren. Deze collectie kan het hele jaar door buiten blijven staan.

Basic Collection

Onze BASIC outdoor collectie bestaat uit drie tijdloze kleuren: Ash Grey, Stone Grey & Anthracite. De producten uit de BASIC collectie zijn makkelijk en leuk te combineren met elk exterieur. Deze collectie kan het hele jaar door buiten blijven staan.

Afmetingen & Specificaties

Contact

Interesse in één van onze producten of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wilt u de collecties van Plof Lounge in het echt bewonderen? Kom dan gerust een kijkje nemen in de showroom van Brabant Kachels op onderstaand adres:

Brabant Kachels
De Run 8231
5504 EM Veldhoven

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een kachel en bent u benieuwd wat het zal gaan kosten? Vul onderstaand offerteformulier compleet in en wij proberen u binnen 48 uur een passende offerte te sturen.

Let op! De eindprijs is slechts een richtprijs. Mogelijk hebben wij extra informatie of een locatie bezoek nodig om de definitieve offerte op te stellen.

Uw gegevens
Product gegevens
Geef ons aub zoveel mogelijk informatie over uw wensen en de locatie/plaatsing van de kachel.
Foto's van de plek waar de kachel en het rookgaskanaal (binnen of buiten) moet komen te staan. Zonder foto's kunnen we deze aanvraag niet in behandeling nemen.

Deze actie verloopt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Filter

Prijs
010.880
Brandstof
Vuurzicht
Merk