fbpx

showroom

Wij zijn gespecialiseerd in hoog rendement houtkachels, pelletkachels, gashaarden, elektrische haarden en bio-ethanol. Wij zijn gevestigd in het gezellige dorp Veldhoven. In onze sfeervolle showroom kunt u ons assortiment bezichtigen terwijl we onder het genot van een lekker kopje koffie u ook een juist advies uit kunnen brengen.

 

Het gevoel van een interieur dat helemaal klopt en bij je woonwensen past is heerlijk. Maar hoe doe je dat?!

Keuzes maken voor de inrichting van je huis kan lastig zijn, want er is zoveel mogelijk. Je wilt een sfeer waarin je tot rust komt, tegelijkertijd oplaadt en waar je je helemaal thuis voelt.

Bij ons een mooie kachel uitgekozen, maar heel benieuwd hoe deze binnen de ruimte staat? Wij voorzien jou van deskundig advies en delen jouw ruimte in zodat je optimaal kan genieten van deze heerlijke warmtebron.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden voor jouw huis? Kom gerust langs in onze showroom en wij bespreken jouw wensen.

Groetjes Romi | Martens Interieur

Plof Design

Grafisch ontwerp | Interieurfolie | Fotobehang | Signing | Drukwerk | En nog veel meer

Benieuwd naar mijn overige creatieve kennis? Mail of bel me gerust. Of neem een kijkje op mijn website www.plofdesign.nl

Groetjes Miranda Nouwt

Contact

Interesse in één van onze producten of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een kachel en bent u benieuwd wat het zal gaan kosten? Vul onderstaand offerteformulier compleet in en wij proberen u binnen 48 uur een passende offerte te sturen.

Let op! De eindprijs is slechts een richtprijs. Mogelijk hebben wij extra informatie of een locatie bezoek nodig om de definitieve offerte op te stellen.

Uw gegevens
Product gegevens
Geef ons aub zoveel mogelijk informatie over uw wensen en de locatie/plaatsing van de kachel.
Foto's van de plek waar de kachel en het rookgaskanaal (binnen of buiten) moet komen te staan. Zonder foto's kunnen we deze aanvraag niet in behandeling nemen.

Deze actie verloopt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Filter

Prijs
010.880
Brandstof
Vuurzicht
Merk