fbpx

Contact

Wij zijn gespecialiseerd in Hoog Rendement Houtkachels, Pelletketels en Gashaarden en zijn gevestigd in het gezellige dorp Veldhoven. In onze sfeervolle showroom kunt u ons assortiment bezichtigen terwijl we onder het genot van een lekker kopje koffie u ook een juist advies uit kunnen brengen.

Contactgegevens

Openingstijden

Contactformulier

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een kachel en bent u benieuwd wat het zal gaan kosten? Vul onderstaand offerteformulier dan zo compleet mogelijk in en wij proberen u binnen 48 uur een passende offerte te sturen.

Let op! De eindprijs is slechts in richtprijs. Mogelijk hebben wij extra informatie of een locatie bezoek nodig om de definitieve offerte op te stellen.

Uw gegevens
Product gegevens
Geef ons aub zoveel mogelijk informatie over uw wensen en de locatie/plaatsing van de kachel.
Met foto's van de plek waar de kachel en het rookgaskanaal (binnen of buiten) moet komen te staan, kunnen wij beter een offerte opstellen.

Corona-update Brabant Kachels

Brabant Kachels is geopend!

Vanwege de coronamaatregelen is Brabant Kachels tijdelijk van maandag t/m zondag uitsluitend geopend op afspraak van 08:00 tot 20:00.

U kunt een afspraak maken via onderstaande contactgegevens:

Mail: info@brabant-kachels.nl
Bellen: +31 6 23435101
Whatsapp

Wij houden ons aan de coronamaatregelen en vragen hierbij om uw begrip en medewerking. Heeft u klachten? Blijf dan thuis en maak een nieuwe afspraak zodra u klachtenvrij bent. 

Tot snel,

Team Brabant Kachels

Filter

Prijs
14812.105
Brandstof
Vuurzicht
Merk
Open chat
Heeft u vragen?
Hallo 👋🏼
Kunnen wij u ergens mee helpen?