fbpx

Contact

Wij zijn gespecialiseerd in hoog rendement houtkachels, pelletkachels, gashaarden en elektrische haarden en zijn gevestigd in het gezellige dorp Veldhoven. In onze sfeervolle showroom kunt u ons assortiment bezichtigen terwijl we onder het genot van een lekker kopje koffie u ook een juist advies uit kunnen brengen.

Contactgegevens

Openingstijden

Contactformulier

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een kachel en bent u benieuwd wat het zal gaan kosten? Vul onderstaand offerteformulier dan zo compleet mogelijk in en wij proberen u binnen 48 uur een passende offerte te sturen.

Let op! De eindprijs is slechts een richtprijs. Mogelijk hebben wij extra informatie of een locatie bezoek nodig om de definitieve offerte op te stellen.

Uw gegevens
Product gegevens
Geef ons aub zoveel mogelijk informatie over uw wensen en de locatie/plaatsing van de kachel.
Met foto's van de plek waar de kachel en het rookgaskanaal (binnen of buiten) moet komen te staan, kunnen wij beter een offerte opstellen.

Omleiding De Run

Vanaf maandag 5 juli is De Run 8000 tijdelijk niet bereikbaar voor automobilisten via De Plank of de Oeienbosdijk. U kunt ons bereiken via de Heiberg of de Heerseweg (zie afbeelding). Volg hiervoor de met borden aangegegeven omleidingsroute Industrieterrein 8000.

Filter

Prijs
313.032
Brandstof
Vuurzicht
Merk
Open chat
Heeft u vragen?
Hallo 👋🏼
Kunnen wij u ergens mee helpen?