fbpx

Over ons

Brabant-Kachels is een dynamisch bedrijf wat staat voor warmte en sfeer in uw huis en tuin. Is het voor een moderne, klassieke of eigentijdse houtkachel, bij Brabant-Kachels vindt u voor elk wat wils. Wij zijn gespecialiseerd in Hoog Rendement Houtkachels, Pelletkachels, Gashaarden, Elektrische haarden en Bio-ethanol. In onze sfeervolle showroom kunt u ons assortiment bezichtigen terwijl we onder het genot van een lekker kopje koffie u ook een goed advies kunnen geven. Brabant-Kachels levert niet alleen de juiste kachel maar ook advies en service staan bij ons hoog in het vaandel. 

Onze Producten

Onze gehele collectie houtkachels hebben een Hoog Rendement. Een Hoog Rendement houtkachel is een houtkachel die door een innoverende techniek een hoger rendement heeft. Hierdoor is het erg efficiënt, u hoeft veel minder hout te stoken dan bij een normale houtkachel. Zo kunt u uw huis heerlijk warm houden met minder brandstof en minder moeite. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu. Als een kachel minder brandstof nodig heeft, dan is de uitstoot van schadelijke stoffen ook minder. Dit zorgt ervoor dat de kachel een schonere verbranding heeft. Bij een schonere verbranding haalt de kachel het maximale uit het hout. Een investering in een HR-kachel, is een investering in het milieu en een besparing op de stookkosten

Kostenbesparing en het milieu

Al onze houtkachels voldoen aan de EcoDesign 2022 wetgeving. De houtkachels die voldoen aan de EcoDesign 2022 wetgeving hebben een rendement van 75% of hoger en de uitstoot van fijn stof dient minder dan 40 mg/m3 te zijn. Dit vergt voornamelijk aanpassingen voor consumenten die op dit moment een bestaande situatie hebben en waarbij dit niet behaald wordt.

Onze inkoop capaciteiten zijn vele malen groter dan we kunnen laten zien op onze website dus als u hier niet kan vinden wat u zoekt, vraag het ons en wij zullen ons best doen om de juiste kachel voor u te verkrijgen om toch aan uw verwachting te voldoen. Vaak gaat dit wel op bestelling en is er enige wachtijd te verwachten.

Naar wens kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze vakkundige installatieservice.

Voor meer informatie over onze producten, neem vlug een kijkje op deze website en graag tot ziens in onze showroom.

Download hier onze leverings-, / garantievoorwaarden. (PDF)

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een kachel en bent u benieuwd wat het zal gaan kosten? Vul onderstaand offerteformulier compleet in en wij proberen u binnen 48 uur een passende offerte te sturen.

Let op! De eindprijs is slechts een richtprijs. Mogelijk hebben wij extra informatie of een locatie bezoek nodig om de definitieve offerte op te stellen.

Uw gegevens
Product gegevens
Geef ons aub zoveel mogelijk informatie over uw wensen en de locatie/plaatsing van de kachel.
Foto's van de plek waar de kachel en het rookgaskanaal (binnen of buiten) moet komen te staan. Zonder foto's kunnen we deze aanvraag niet in behandeling nemen.

Filter

Prijs
Prijs - slider
010.880
Merk
Merk
Brandstof
Brandstof
Vuurzicht
Vuurzicht
Type kachel
Type kachel