Corona mededeling

--- BELANGRIJKE MEDEDELING M.B.T. HET CORONAVIRUS ---

Maatregelen die Brabant Kachels / DePelletkachel Specialist hanteert i.v.m. Coronavirus

Graag stellen wij u op de hoogte dat u nog steeds welkom bent bij ons in de showroom. Wel hebben wij het besluit genomen om dit alleen volgens afspraak te doen zodat u de enige bent in de showroom.

Nederland wordt getroffen door het Coronavirus vandaar dat wij de richtlijnen van het RIVM uiteraard opvolgen. De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Uw haard is en blijft bij ons in goede handen. Wij dragen zo goed mogelijk zorg voor uw gezondheid en dat van onze collega’s. Daarom hebben  wij voorzorgsmaatregelen getroffen conform door het RIVM voorgeschreven richtlijnen.

Maatregelen

- Contactloos begroeten
- We bewaren minimale onderlinge afstand van 1.5 Meter
- Extra ontsmetting meubels, sanitair en balies.
- Gelegenheid om uw handen te wassen met desinfectie
- Mocht u griepverschijnselen hebben raden wij u aan thuis te blijven.
- Wij komen graag bij u thuis om een offerte op te stellen.
- Mocht u vragen hebben maar niet in staat zijn om naar de showroom te komen kunt u ons altijd telefonisch, via de E-mail of via onze Facebookpagina bereiken. Wij danken u alvast voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,

Brabant Kachels / DePelletkachel Specialist
Tel: 06-23435101
info@brabant-kachels.nl
info@depelletkachel-specialist.nl

Charlton & Jenrick Polaris 840

De nieuwste generatie elektrische haarden in Ultra realistisch levende vlam.

De dagen zijn voorbij dat je geen elektrische haard kon instaleren als je geen gebruik kon maken van een gas- of houtkachel. Moderne elektrische haarden zijn nu het toppunt van design en de eerste keus van de consument die voorkeur heeft voor smaakvolle sfeer, gebruiksgemak en de nieuwste technologie. 

De Polaris collectie van Charlton & Jenrick biedt  verbluffend echte ultra realistich vuur- en vlam effecten die de eigenschappen in zich hebben van de echte marktleiders op het gebied van de nieuwste generatie die behoort tot het moderne wonen.

Eindeloze Design mogelijkheden waarin mogelijkheden waarin de haarden de centrale plaats van het interieur innemen door ze in te bouwen in boekenkasten, in T.V. en audiomeubilair of strakke wandunits. De optionele extra L.E.D. sfeerverlichtingstrips tot wel 6 meter lengte zijn regelbaar via de afstandbediening van de haard en kunnen ingepast worden naar je eigen idee en in je ontwerp.

 

Merk  Charlton & Jenrick 
Model Polaris 840
Serie Polaris
Brandstof Elektrisch
Vuurzicht Front, twee-zijdig of drie-zijdig
Type Inbouw
Materiaal Plaatstaal
Kleur  Zwart 
Showroom-status  Vergelijkbaar model aanwezig in de showroom 
Afmeting bxhxd  86,8 cm x 74,1 cm x 30 cm 
Bediening Afstandsbediening
Vermogen 2 kW
Systeem Opti-Flame®
Kleureffect instelbaar Ja
Lichtmodule LED
   
Prijs

€ 2695,-